En sheet mask, eller sheetmask, är en ansiktsmask som är som ett ark som är indränkt i härligheter. Detta är fortfarande en relativt ny produkt i Sverige, men det har funnits i Asien under lång tid. De kan även kallas för koreanska ansiktsmasker.

Dessa ansiktsmasker är fyllda med läckerheter så det är viktigt att man är redo för att det händer en hel del när man lägger dessa ark på ansiktet!

Var kan man köpa en sheet mask?

Applikation

Man kan köpa olika varianter av dessa härligheter i de flesta skönhetsbutiker samt hudvårdsbutiker på nätet. Det är olika typer av innehåll och olika slags effekter som både utlovas och uppnås.

Om man vill åt en massa spännande varianter så är det Asien man ska fara iväg till och då gärna Korea eller Japan. Här finns det sheetmasks med gulliga/roliga/snygga motiv och med alla möjliga innehåll.

Det är omöjligt att inte hitta en variant som passar ens behov när man köper dessa masker i just Asien, så för alla er som gillar hudvård och ska till Asien – testa loss så mycket ni kan så att ni kan köpa med er favoriterna hem!

Ingen särskilt vacker syn

En tjej med sheet mask på ansiktet

Vill man skrämma slag på personer i sin närhet så ska man definitivt testa dessa koreanska ansiktsmasker! Det är, som många andra ansiktsmasker, inte särskilt vackert när de är på, men så fort man tar av masken så är det desto vackrare att ta sig en titt!

Vad gör det väl att gå runt och se halvt galen ut för en stund när man får så underbara resultat? Det är helt klart värt att se skrämmande ut, så mycket är säkert! Alla ni som har testat och alla ni som ska testa vet och kommer förstå exakt vad vi talar om!

Då en sheet mask omsluter huden så blir det som en andra hud och det är detta som kan kännas lite läskigt för personer som ser en när man har masken på. Det blir lite skräckfilms-känsla på det hela. Men som sagt, det är värt att skrämma slag på folk, för resultatet är så himla bra att man inte kommer att låta något stå i ens väg när man väl börjat med denna typ av ansiktsmask!

Bästa Sheet Mask

Då ska vi se vad vi har för bäst i test topplista åt er vad gäller sheet masks! Vi har en väldigt trevlig och spännande sådan, för detta är definitivt ansiktsmasker som är lite mer spännande att testa än andra!

1) VERSO: Deep Hydration Mask

Plats 1 sheet mask bäst i test

Well, är det ”deep hydration”, eller är det bara några ord man slängt dit? Definitivt det förstnämnda! Vill du ha en mask, som likt ovan, sitter där den ska under tiden man ska ha den på så är detta ett mycket bra val!

Den återfuktar verkligen bra och passar därför alla som behöver en riktig fuktboost snabbt. Alla, med andra ord!

Klicka här för att läsa mer och köpa på Åhléns!

2) Estée Lauder: Advanced Night Repair Concentrated Recovery Powerfoil Mask

En av de bästa sheetmask från Estée Lauder

Långt namn men med fantastiska resultat! Inte nog med att detta är en ”snygg” mask i silver, den ger ett mycket bra resultat också! Man får lyster, man får hud som är mer återfuktad än någonsin och ansiktet blir även här likt porslin.

Klicka här för att läsa mer och köpa på Åhléns!

Klicka här för att läsa mer och köpa på NordicFeel!

Klicka här för att läsa mer och köpa på Lyko!

3) Benton – Snail Bee High Content Mask

En mycket billig mask

Klicka här för att läsa mer och köpa på Åhléns!

Klicka här för att läsa mer och köpa på Lyko!

Dessa tre sheetmasks är alla underbara och det finns även andra godbitar från exempelvis Peter Thomas Roth, Sensai med flera. Det är bara att testa loss!

Källor:

https://www.womenshealthmag.com/beauty/g19965088/korean-sheet-masks/